look du jour

Hey Lover!

Denne bloggen oppdateres litt i rykk og napp om dagen, men etterhvert som rutinene faller litt på plass så skal jeg kose meg med denne bloggen -så stay tuned for inspo om interiør, mat, trening og mote!

Idag luftet jeg en av mine nye favoritter fra Zara, som jeg klikket hjem for noen dager siden. Karidgans og skjorter som kan åpnes foran er min go-to om dagen da lille ammes ofte, og lunta er kanskje så kort når hun først har bestemt seg for det…  Da er plagg som dette helt gull.

Det er masse rosa i motebildet om dagen, og veldig mye av knallfarger -tenk neon og sterke farger, i tillegg er også plagget Kardigan veldig i vinden, så denne lille tikket av på hele tre trendbokser. Jeg elsker den mest fordi den får meg i ekstra godt humør, og er en statement i seg selv. Så lett å bare slenge over en bh med jeans til.

En liten fargebombe i garderoben som gir massevis av energi, det er det digg å ha!

Volum på ermene, grov i strikken, kort på midjen og med store knapper. Elsk!

Kardigan fra Zara

2 Comments

  1. Nydelig! Jeg fant den ikke på Zara. Kan du legge ved en link? 🙂 Klem!

  2. Kan du lage en guide til hvordan du føner håret? Bruker du rundbørste? Ser alltid så fresht ut! Hadde vært kjekt med hårtips før 17. Mai, og naturlig utslått, perfekt fønet hår er så fint til bunad!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *