Min lille freshness boost

Jeg har cypershoppet litt!

Jeans med høyt liv var kanskje det plagget jeg savnet mest gjennom svangerskapet. Så tidligere denne uken så klikket jeg hjem to par nye fra Zara. En klassisk blå og en i brukken hvit denim, to par som egentlig passer til alt.

I samme slengen dro jeg med meg noen  nye plagg som det er lett å amme i, et par nye kardigans og bluser med knapper foran. Plagg som kjapt kan åpnes er min go-to om dagen siden det ammes ganske så hyppig her i huset.

Også var det faktisk ekstra deilig å komme ut av gravidetightsene og inn i en fresh ny jeans og bluse.. De andre plaggene jeg klikket hjem var alle lyse og noen fargerike. Plagg jeg blir ekstra glad av, som er komfortable og som får meg til å føle meg litt ekstra fresh.

Keen på nye jeans også? Her finner du  link til jeansen og blusen finner du her 

Med lite sammenhengende søvn  og mye amming er det små ting som dette som gir meg en ekstra liten freshness boost i hverdagen! Et par nye plagg, min daglige dusj og en liten spray med tørrsjampo, love it.

Superkomboen jeg anbefaler til alle nybakte mødre!

3 Comments

 1. Hva heter jeansen?😍

  1. Caroline Skjelbred

   Hei kjære,
   har linket til jeansen og blusen nå <3

   mange klemmer

 2. Anne Stine Holtet

  Hei! Hva heter merket på den kule lampen din i bakgrunn?

  Mvh Anne S

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *