I sminkepungen -Rose Montaigne

Bonjour Rose Montaigne!

Jeg er ikke på moteuken i Paris, så klart, men det betyr vell ikke at jeg ikke kan freshe meg opp med noe fransk?
Avenue Montaigne er en liten men super ekslusiv gate i Paris, og det er her Dior har sitt hovedkontor. Da jeg hadde et internship for motehuset Balmain, back in the days,  var kontoret jeg jobbet på i en liten sidegate fra Avenue Montaigne. Her trasket jeg opp og ned med stripete genser og svarte ballerinasko en hel sommer. Bare finner minner fra denne  Avenuen med andre ord…  Så mitt i min lille Paris craving som jeg hadde i går fant jeg en helt nydelig leppestift!

Dior´s Rose Montaigne. En perfekt blanding av nude og rosa ish.

Jeg kom over den i går på Steen og Strøm og måtte bare ha den med meg hjem.
I tillegg til å ha den på leppene så bruker jeg den her som blush og øyeskygge.

Det er et velkjent beauty triks det å bruke leppestift også som blush og øyeskygge, da det på en enkel måte gir mer farge til ansiktet, i tillegg til at det er superfint!

Denne leppestiften er i  en svak nude-rosafarge og er virkelig en av de fineste jeg har sett på lenge.

Den gir masse av fukt, og gir meg en quick fix på 1-2-3!

En ny må-ha i veska med andre ord.

Leppestift fra Dior, i fargen Rose Montaigne nummer 219.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *