Dagens preggo look

White jeans please!

Er det en ting jeg elsker å gå med mer  på vinteren enn på sommeren -så er det hvite jeans.

Jeg synes det ser uber chic ut -rett og slett.

Enten stylet med en svart enkel kashmirgenser til og gullsmykker, eller en skinnjakke og stripete topp, eller som idag med en hvit ullgenser til.

Jeg føler at det er viktig for meg å fremdeles kle meg litt som megselv -i min stil, og i klær som jeg føler meg vell i. Og ofte er det klassiske plagg som jeg kan rocke opp.

I min gravidegarderobe er det en svart skinnbukse som jeg har levd i, tights som er superdigge, mamma-jeans, magekorte gensere og T-skjorter,  lange strikkegensere og noen  som jeg låner av kjæresten min og deilige strikkekjoler som jeg bare kan slenge på meg.

Jeg bruker tynne vårjakker som innejakker med en long sleeve under, skinnjakke inne på kontoret istedenfor blazer, og store skjorter over T-skjorter.

Også pynter jeg det bare opp med et belte eller noen kule smykker til hvis jeg føler for det.
Men det er altså basics.
Som jeg føler meg fin i og komfortabel  -det viktigste elementet når man kler seg som gravid.

Det er så mye annet som skjer når man er gravid, at det å slite med å kle på seg det orker man bare ikke. Og da er basics som dette helt gull verdt å ha i klesskapet.

Jeans fra Asos – du finner de her, og herregenser fra Lindeberg

Og et tips angånede asos sine mammajeans og hvordan jeg har de på i midjen finner du på min highlights på instagram under preggo looks. Magebeltet bruker jeg nemlig over kanten på jeansen -da er de så mye mer komfortable. Lite triks.

3 Comments

 1. Må man ikke betale toll på varer fra asos?

 2. Hvor er putene fra?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Mia,

   De er fra Six Bond street

   klemmer Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *