Takk deilige helg

Takk deilige helg!

Jeg kjenner at kroppen min og sinnet mitt har så godt av slike rolige helger som denne.  Med film og take away pizza på fredag,  koselig lunch hjemme hos noen venner på lørdag og igår var det en liten tur ute i solen også dyne i sofaen, pannekaker og dokumentarer.

Helt magisk helg rett og slett!

Det å lade opp, ta seg tid til å virkelig slappe av, og prøve å ikke gjøre noe -det er faktisk ganske vanskelig i seg selv.

Dett er kanskje noe av det beste jeg vet.

Tynne pannekaker med litt smør, en skvis av sitron, og sukker. Helt himmelsk!

Jeg har en ganske så lang to-do liste før mammapermen kicker igang om akkurat 2 uker, og har mye spennende som skjer denne tiden med flere møter med min Doula, shoots med ELLE, jeg skal nyte siste tiden med kiling i magen, lese de bøkene jeg har kjøpt på Amazon og mye mye mer

Ønsker deg en nydelig mandag -shine bright!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *