What I Love part 2

Nedtellingen er i gang!

Jeg har igjen ca 6 uker til termin, og 3 uker igjen med jobb med en ganske så stor to-do liste. Så beklager at denne bloggen ikke har blitt prioritert den siste tiden, men når dere ikke finner meg her så er jeg både på elle.no, på eventene våre og i magasinet.

Men det er mye jeg elsker om dagen, og en serie jeg har slukt og som jeg virkelig  elsker er The Goop Lab på Netflix. Jeg digger Gwyneth Paltrow, så vet du ikke hva du skal bruke dagen til og du  liker alternative serier så hadde jeg sjekket ut denne, til tross for all dårlig kritikk den har fått.  Jeg synes at det er flott med folk som deler, og yay til åpenhet!

Jeg digger også podcaster, og The Beauty Closet fra Goop inspirerer meg alltid!

Gravideyoga sverger jeg til om dagen ved siden av mine styrkeøkter på Barrys Bootcamp.  Jeg prøve også å ta små time out pauser der jeg har fokus på megselv, babyen og pusten. Og et fint tips hvis du er interessert i dette  er å høre på YogaMamma på Spotify ledet av Cathrine Mathiesen.

Hun har så mange fine episoder der hun veileder  og guider med superfine avspenning og pusteøvelser.

En varm deilig Golden Milk fra Oslo Raw er min favoritt å drikke  om dagen, og hvis du ikke har prøvd den så har du virkelig noe å glede deg til!  En perfekt liten trio er denne kombinasjon; en rykende varm Golden milk, en Beauty podcast på øret og tusle rundt og ta en liten velfortjent time out.

Og du, har du ikke sjekket ut min What I love part 1 så finner du den her

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *