Eat du jour: hverdagshelten

En enkel, sunn og superdigg hverdagshelt!

Januar er måneden der mange prøver å være litt ekstra sunne, og dette her er en av mine absolutte hverdagshelter. Nå om dagen prøver jeg å få i meg litt ekstra med Omega 3-fettsyrer og vitamin D nå som jeg er gravid, også har jeg litt jern mangel akkurat nå -så da er makrell i tomat helt gull for meg.

En Beauty og helse boost for gravide og ikke gravide!

Jeg liker å spice opp min med fersk koriander på toppen og noen skiver tomat, litt pepper og chiliflak -et voila!
En litt meksikansk spicy variasjon som smaker oh so digg!

Denne elsker jeg som frokost, mellommåltid eller etter trening. Og ja, jeg spiser den med kniv og gaffel fordi jeg digger ikke helt lukten på fingrene mine hvis jeg spiser den med hånden. Sånn er jeg da 🙂

Bon appetit!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *