Takk for et Magisk år 2019!


Det er virkelig så mye jeg har opplevd dette året, og jeg føler at endelig har skuta snudd og jeg er på riktig vei. Jeg hadde et par tunge år der alt lugget litt, men nå føler jeg at jeg har klart å få mer flyt og flow. (Knock on Wood)

Så her er noen av mine beste minner fra 2019 og noen av mine hverdagshacks og fritidssysler som gjør meg ekstra glad:

Jeg startet året med å lansere en egen smykkekolleksjon med Miss Mathiesen under navnet Discoteque -som en hyllest til mine år i Paris og den franske klesstilen.


Deretter gikk turen til Brasil, der jeg og min kjæreste Nils var på en Spirituel reise sammen. Etter mange dager på et ashram, foran den brasilianske solnedgangen og midt i storslått natur fridde han <3  Han gav meg en kilotung hjerteformet rosenkvartsstein -som et symbol på at han gav hjertet sitt til meg.  Når vi kom hjem fikk jeg en helt nydelig ring.


Akkurat her fridde han <3  Og det kunne ikke føltes mer riktig.

Som nyforlovet dro vi videre til en bitteliten og idylisk liten by -Picinguaba. Der bodde vi på et nydelig hotel og nøt hverandre, solnedganger, fersk frukt, morgenyoga, båt-turer og padleturer til øde strender.

My man på den fine terassen på hotellet vi bodde på som kunn hadde 8 gjesterom.  Den utsikten bak blir jeg aldri lei -minner for livet!


Jeg hadde hang-up på badedrakt i kombinasjon med high waist shorts, og brukte mine egne øredobber hele tiden


Drakk kruttsterk brasiliansk kaffe, nøt tiden som nyforlovet, ladet batteriene og nøt den deilig solen og varmen.


Når vi kom hjem hadde jeg fullstendig oppheng i sellerijuice -noe jeg fremdeles elsker og en hack jeg skal fortsette med i 2020.

Jeg var flink til å bruke gjenbrukskopp fra Stojo -noe av det mest geniale jeg har på kjøkkenet. Denne sparer meg både for litt ekstra sløs på take-away kaffe, men også planeten for alle de koppene man kaster.  Og ja, jeg har også tatt den med på kafeer og får min take away kaffe servert i den.

Helt genialt!

Jeg mistet meg gjennom våren og prøvde å få i meg mer vann..

Fikk hang-up på hvite jeans… Noe jeg gleder meg til å komme inn i igjen etter at lille mirakelet er ute av kroppen <3

Så dro jeg til Ibiza med Nils og bodde på Nobu Hotell og testet ut gymmen der.


Nobu Ibiza Bay er kanskje et av de fineste hotellene jeg har bodd på Ibiza. Det er så god service, nydelige rom, deilig mat og ligger utrolig sentralt.

Der luftet jeg for første gang mine sandaler fra Arizona Love. En love story ble til med meg og disse sandalene -så et par ble til to..

De er virkelig perfekte på sommeren -da de passer både til bukser, strandkjole og kveldskjoler. Uber Funky rett og slett!


Min favoritt rett -vongole! Virkelig heaven on a plate!

2019 var også året det jeg brant mye Palo Santo hjemme og sverget til CC Cream fra Chanel…


Jeg tok selfier med venninner og var flink til å nyte.

Enda litt mer livsnyter og dyrket min egen optimisme og naturlige energi.


I juni fikk jeg bekreftet at jeg var gravid, og brukte mye av sommerferie på å sove og spise beige mat… I vesken bar jeg alltid på en hjerteformet rosenkvarts.

Norsk sommer på sitt beste i armkroken hans.

Jeg spiste mange måltider ute på en terrasse eller brygge i 2019 -noe jeg skal gjøre enda mer av i 2020.  Og helst foran storslått natur -det er virkelig en magisk kombinasjon.


Jeg slet også med daglig abortangst, og var så redd for å miste babyen… Men jeg prøvde å ta det med ro og ikke stresse…


Jeg fikk håret mitt stripet og fikset hos Gevir, og gikk til S&M og fikk malt på spirituelle negler…


Evil eye, denim og krystaller  <3

Jeg leste også er superfin liten bok som jeg tipset om på instagram!  Hvis du ikke har lest denne så anbefaler jeg den på det sterkeste.. Den er deilig soul food rett og slett.


Vi gikk ut med at vi ventet barn, kanskje litt tidlig  -uke 13, men jeg klarte ikke å  vente mer… Overlykkelige over at vi skulle bli foreldre til en liten jente!


I helgene har jeg gått mange turer med hundene mine.. De er såpass gamle nå at de dessverre snart må forlate denne planeten. Så jeg har og fremdeles er ekstra god mot de <3


Late helgemorgener i sengen med mannen og hudenen har vært høyt prioritert…


Jeg har også spist store mengder hummus med rød paprika,  og hatt en ørliten hang up på Golden Milk… to favoritter jeg tar med meg i 2020!

Takk for et magisk år 2019!

Så mye latter, noen smile-rynker rundt øynene rikere, mange minner, ferier og opplevelser.

2020  gir oss hele en dag ekstra til å skape litt magi. Så her vil jeg dele flere hverdagshacks og ting jeg gjør ved siden av jobben som gjør livet mitt ihvertfall bittelitt mer magisk og deilig<3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *