Trenger du litt #NYE inspo?


Nytt år, nytt tiår og hvorfor ikke gå inn i det litt ekstra glitrende?

Kate The Great går ikke under dette kallenavnet uten grunn, hun er alltid en inspirasjonskilde og har knukket så mange koder på hvordan man kombinerer plagg sammen, og kan kunsten å style seg til perfeksjon.

Synes du kanskje at paljetter er harry? Gjør som Kate Moss og kombiner den lille paljettkjolen med bare ben, gylden shimmerkrem på huden, håret i en stram knute og en god dose highlighter på kinnbeina! Voila -en rocka spinn på en glitrende og perfekt nyttårslook..


Eller hva med å gå løs på en litt annerledes partylook? Glitter på øyelokkene er en enkel måte å se litt mer nyttårsklar ut.

Ta opp fargen i antrekket du skal gå med,  eller gå for en safere versjon i enten sølv eller gull.  Synes du det er for mye å ha glitter over hele lokket så kan du ta litt i øyekroken – en liten glitter-touch som gjør deg klar for 2020!


Lame, paljetter eller metall? På nyttårsaften er alt lov og det er bare å bolte seg i glitrende plagg, festfint hår og glitrende sminke..

Kombiner denne looken helst med et glo-hett kyss når klokken  slår 12!

Godt nytt år <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *