Mine stylingtriks

Etter snart 10 år som stylist så har jeg opparbeidet meg en del triks.. Her er noen av mine beste stylingtips!

Når det kommer til styling så er det helheten som er alfa omega. Men det er noen enkle triks man kan ty til for at looken sitter enda bedre..

1. Er det en ting jeg alltid har med i stylingbaggen på shoots, eller i feriekofferten, et must under moteuker og generelt i livet mitt er det en håndsteamer.

Jeg har selv en fra Phillips, lik som denne og har sverget til den i så mange år.
Klær som har rynker faller rett og slett ikke like fint som plagg som er nysteamet. Så bluser, kåper, dressjakker og kjoler og tilogmed strandkjoler jeg bruker på ferie får en liten kjapp steam før jeg tar de på meg.

Plagget ser finere ut og man føler seg faktisk litt mer pulled together, helt klart min favoritt dings i garderoben.

2. Riktig undertøy!
Feil undertøy kan ødelegge så mye, så tenkt helhetlig når du styler degselv. Er det kanskje fint  å klippe av underkjolen på en kjole og bruke en svart bestemortruse under for å vise mer ben? Dette gjør jeg ofte hvis kjoler virker tunge og tette i formen. Hvis det er en underkjole under og stoffet på kjolen er semi-gjennomsiktig så tar jeg bare saksen og lager en ny vri. Hvis det er for vågalt, kan man enkelt også bare klippe underkjolene kortere..

Sculpt-undertøy er også et kjent triks. Og når det kommer til kjoler er det topp å ha slike under da plagget faller fint på, eller hvis kjolen er bittelitt for trang så hjelper slike.  Det er en grunn til at de fleste stjerner har dette under sine kjoler..

3. Tape!
På shoots så trikser vi så mye med klærne at vi former det egentlig utifra hva som er best på bildet, men i  den virkelige verden så trenger man noe annet.

Er kjolen litt for dypt utringet? Eller du er redd for at noe skal titte frem, da er det bare å tape. Det var dette trikset Jennifer Lopez gjorde kjent med den legendariske Versace kjolen back in the days…
En slik har jeg alltid i stylingbaggen!

4.Hello Glow!
Det er ikke bare ansiktet som får kjørt seg, når jeg styler andre eller selv skal føle meg ekstra fin så får kroppen på huden  også gjennomgå.

Det er mange aktører der ute, men en av mine favoritter er disse her fra This Works. En krem med farge for ben og armer, og en highlighter for kroppen.

Ta kremen og fordel jevnt, og highlighteren er fin å bruke på kragebeina, litt på skuldrene og på fremsiden av leggen og benet.
Deilig fin og jevn hud, pittelitt brunere, og ekstra glow!

5. The power of heels!
Hvis det er bare to par sko jeg kan eie så blir det disse: et par i nude -den nudefargen som passer da best til min hudfarge. Og et par svarte strappy-sandaler.

Nude-sko gir en illusjon om litt lengere ben, og sko som dette elsker jeg å style til lange eller korte kjoler når jeg vil at skoen ikke skal ta så mye oppmerksomhet. At det er mer en look bestående av kjole og ben. Voila!

De svarte strappy-sandalene elsker jeg å bruke til kjoler der jeg vil rampe opp looken litt. Det vil si til blomstrete kjoler som trenger en liten dose frekkhet, eller til en svart kjole som jeg styler med delikate strømper til (helst polkadotter eller svart netting -mine to strømpefavoritter) og noen svarte strappy-sandaler over.

Sandaler som dette er også superfint til hvite delikate sommerkjoler for å rocke opp kjolen litt.. Tenkt alltid at plagg og sko lager en perfekt look sammen, og bygger hverandre opp.

6. Belt deg!
Jeg har en stor samling med belter, og bruker dette både når jeg styler shoots, personer eller megselv da de lett kan transformere et plagg.
Et litt kjip kjole som ikke sitter perfekt i midjen blir med et kult belte noe helt annet. Tynne belter og vide belter kan du lett slenge over en kjole, eller en kåpe for å gi degselv en liten ekstra touch!

Og hvis man ikke er vant med å bruke belter er mine 3 must -et tynt brunt belte -og et svart, og et rocka brett belte. Da kan man enkelt style og forme plagg slik at det sitter litt bedre.

1 Comment

  1. Hei Caroline!

    Takk for herlige tips. Hvor er det brede sorte beltet fra? Utrolig kult!

    Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *