What I Love

Straks en uke igjen til jul og 70,3 prosent av svangerskapet fullført.

Nedtelling til alt mulig er i full gang, og jeg gleder meg så mye til å dele med dere veien til min graviditet -så finspikker på teksten også blir den korret, også tipper jeg det kommer ut i juletiden en gang <3

Men før den tid her er en liten liste over hva jeg elsker å gjøre akkurat nå;

Jeg elsker å smøre inn kroppen min med Weleda sine produkter – både Skin Food Body Butter og deres Stretch Mark Oil smører jeg meg inn med to ganger om dagen.
Og det hele gjør jeg som et lite rituale. Tar meg god tid til å smøre kroppen inn, puster inn energi  og positivitet, og ut stress og negative følelser. Stryker oljen og kremen over magen og prøver å ha en liten daglig dose bonding session med den lille, og rett og slett bare koble litt av og ha litt me time. Og det er virkelig så deilig!

Min kruttsterke morgenkaffe har blitt byttet ut med nydelig Earl Grey te med honning og mandelmelk -og virkelig -et stort krus av denne teen på morgenkvisten er rett og slett pure morning bliss! Virkelig verdt å prøve ut.

Jeg har også begynt å juice igjen. Det får meg til å føle meg ekstra vell når jeg starter dagen med å være litt ekstra snill mot megselv, kroppen min og lille babyen i magen. Her er oppskriften på min grønne juice jeg elsker å drikke nå om dagen…

Tran – jeg har slavisk drukket tran nå i et år og jeg er så godt som aldri syk. Så at jeg har  den hacket inn i  kostholdet mitt det Elsker jeg!

Jeg elsker også å  bruke mine gua sha´r. En for ansikt og en for kroppen. Jeg har en tendens -og ekstra nå til å bli hoven og holde på mye vann, så føler at dette hjelper meg. Både for ansikt og for kroppen. Du kan sjekke ut denne videoen hvis du er nysgjerrig på hva man gjør…

En liten liste over hva jeg elsker å gjøre akkurat nå.. Men mest av alt, så elsker jeg å føle på at jeg er på riktig vei. Føle på takknemlighet over babyen i magen, den fine arbeidsplassen jeg har, kjæresten min, familien og våre venner.

Livet <3

4 Comments

 1. Cecilie

  Takk for at du deler og masse lykke til fremover! Koselig å følge med på reisen din. 🙂 Del gjerne opplevelsen med å ha hund og barn samtidig. Akkurat fått vite at jeg er gravid, og har en hund fra før. Klem

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Cecilie,

   Gratulerer så mye med graviditet!! <3
   Det skal jeg dele her -har fått noen tips fra andre hundemammaer så håper det går fint:)

   Nyt nyttårsaften, klemmer Caroline

 2. Når kommer interiør tips? Og Audi viser frem de konkrete tingene du har kjøpt? Feks liftgardin +++ Har du noen tips til folk man kan spørre dersom man ikke er så flink til å sette sammen interiør/se løsninger selv? Takk! Gleder meg!!!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Line <3

   Liftgardiner kommer i hus straks da de er kjøpt på mål, men kan lage en liten fin shopping guide på lekre interiør ting som gjør hjemmet litt ekstra!

   Mange klemmer og nyt dagen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *