Hello Monday

Hello Monday!
En uke igjen til jul, og kanskje siste jobbuken eller skoleuke før ferie?

Jeg skal selv jobbe tre dager til på ELLE kontoret -så er det juleferie. Men egentlig ikke, fordi da har jeg et annet stylingprosjekt jeg skal ferdigstille. Men på fredag -da er det juleferie!

Jeg vet selv hvor lett det er å komme ut av sunne rutiner, når tidsklemma biter deg i rumpa og man bare føler at man bare løper i et hamsterhjul. Men idag var jeg ekstra snill mot megselv og kroppen min, og startet dagen med et stort glass vann med sitron i. Også skal jeg drikke masse  vann i dag og flushe kroppen min, spise sunt og godt,  også har jeg i tillegg unnet meg en mandags-gravidemassasje på Bekken og Barn etter jobb.

Pure magic!

Ny uke, ny motivasjon og en litt freshere start på uken

Happy Monday -håper den blir fin

1 Comment

  1. Miriam Bjerke Hals

    Hei fine! Håper du får en deilig førjulsuke😊Blir det ikke noe innlegg likevel vedrørende veien til graviditet? ☺️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *