Post card fra Vinterland


Nå nærmer julen seg med stormskritt… og etter juleferien så nærmer permisjonslivet seg. Og jeg er ikke i nærheten av klar.
De eneste barneklærne jeg har er plagg jeg har fått i gave, og jeg har enda ikke prøvd ut trillevogn eller hamstret inn stellebord, bilsete og alt det der. Men jeg har en fin liten liste over hva jeg skal kjøpe så føler at jeg har det litt under kontroll.

Før innkjøp av alt babyutstyr så er det jo jul!

Og en tur innom Vinterland i Karl Johans gate fikk både Erica aka Miss Mathiesen og jeg topp julestemning.

Varm kakao, lille datteren til Erica lagde julegaver på juleverkstedet, kjørte old school karusell, julesklie og det vi likte alle best -en tur i pariserhjulet.


Høyt over Oslo fikk vi begge litt høydeskrekk og maks julestemning -alt på en og samme gang.

Virkelig verdt en tur innom før jul, bare for en varm kakao og en tur i pariserhjulet. Litt hverdagsmagi skader virkelig ingen.. og jeg skal lure med meg Nils slik at jeg kan dra dit en gang til før jul <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *