weekend vibes

Endelig litt jul i hjemmet!
Med fullt kjør på ELLE, baby i magen og en ganske hektisk sosialplan på kveldene -har faktisk ikke julen kommet i stue før denne helgen. Det har rett og slett gått litt i ett, og har jeg hatt fritid på kvelden -så har jeg prioritert å slappe av på sofaen..

Så i helgen kom det opp litt julepynt og enkle buketter med en liten dose Christmas style. Jeg elsker hvit jul med hvite blomster og ganske så clean julepynt. Helst vil jeg ha litt mer grønt og natur inn i stua når julen nærmer seg. Store hvite kubbelys, kongerøkelse, hvite tulipaner og som her blandet inn med litt misteltein.

Grønt, hvit og rødt -og levende! Det elsker jeg

Det skal ikke så mye til for å få det litt mer juletete hjemme… Litt deilig julemusikk og lavere skuldre -så er mye gjort!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *