Ukas Moodboard

Velkommen til en ny ukentlig post -ukas moodboard.

Denne uken vil jeg boltre meg i deilig strikk og helst i kombinasjon med nydelig glittersminke.. Her er mine tre favoritter fra Chanel -en nydelig highligter gloss som er super shiny og litt våt tekstur. Denne er så fin å legge på øyelokkene eller på kinnbeina.
Le Gel Pailette -transparent shimmering gel fra Chanel

En annen favoritt er denne glossen med små glitterkor. Denne er super shiny og gir leppene en sinnsykt fin gloss, og de små glitter-kornene gir en ekstra wow effekt. Å bruke denne på dagen er virkelig superfint!
Rouge COCO gloss nummer 814

Siste favoritten er en øyeskygge som gir skinnende sølv-glossy øyne -og i kombinasjon med hverdagssminke -naturlig hud og hår og er denne øyenskygge rett og slett er hverdagshelt da den gir meg det lille ekstra.
Øyeskygge Lunaire nummer 3402

Mine tre glitterfavoritter jeg vil style med deilig strikk denne uken.

3 Comments

 1. Nå skal jeg være skikkelig kjip med deg men glitter er plast og plast haver i havet. Du har sikkert hørt om microplast det siste året;) Eller stå på<3

  1. Caroline Skjelbred

   Hei M,
   Jeg er selv ingen fan av microplast, og moderne litt dyrere sminke som Mac og Chanel bruker mica i sminken deres som gir shimmer/glitter. Problemet der er at utvinningen er blitt koblet til barnearbeid i India.
   Men sakene er opplyst og fabrikkene er vistnok blitt bedre❤️

   Klem Caroline

 2. Tror kanskje man burde google innholdslisten. Sånn for sikkerhetsskyld:-) poly nylon cocopolymer etc er microplast dessverre. Nesten umulig å komme utenom nå om dagen. Vanskelig å legge solpudder på hylla men bruker det kun et par ganger i året og vasker det av med en bomullspad;) takk for at du er så søt og svarer<3 du er bare så fin med den magen din. Det må jeg få lov til å si.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *