look du jour

Si Bonjour til disse mom to be -skinnbuksene!

Jeg har lett så lenge etter de perfekte skinnbuksene for gravide, og et tips fra en venninne var dette merket. Maternity klesmerket Isabella Oliver har virkelig så mye fint, og det var der jeg klikket hjem disse  perfekte skinnbuksene.

De er myke og deilige i skinnet, og sitter så fint på. Med en tykk strikk på hovtene så hviler denne buksen på nedsiden av magen -noe jeg trodde at jeg ikke likte men liker faktisk nå. Da sitter buksene mye finere bak også bruker jeg mine lange ulltopper og singleter og tucker inn i skinnbuksen foran.

Jeg gikk for min normale størrelse -alså det jeg var ish før jeg ble gravid. Siden merket er laget for gravide så er de litt mer romslige i fasongen.

Disse buksene  lever jeg i og bruker de på både på jobb som idag, også er de perfekte til fest med en lang bluse over, eller en kjole med knapper foran slik at jeg kan bruke den som en flagrende lang skjorte.
Også er det masse av plass til at jeg kan vokse i den.

En ny favoritt i garderoben som gjør at gravidelooken min blir litt mer meg..
Du finner de her

Dagens look:
Denimskjorte fra Tomorrow jeans
Bukse: Isabella Oliver
Langermet ulltopp under fra Vendela Wear
Boots: Chanel
Smykker i ørene: Maria Black
Halskjeder: Edblad

4 Comments

 1. Så fin du er Caroline! ✨ Du har ikke forresren link til skjorten? Hilsen nysgjerrigper 🤪

 2. Heei vakre! Når skal du publisere din reise frem mot gravidideten?🌟 Venter i spenning <3

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Miriam <3

   så fint!!

   Jeg holder på med den, så tenker jeg skal bare lese over nå og publisere i løpet av uken <3

   mange klemmer

   1. Takk for svar <3 Det gledes! Riktig god helg 😘

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *