Interior Inspo

Jeg har interiør på hjernen!
Oh yes -det opptar hodet mitt så utrolig mye om dagen.. Kanskje er det fordi jeg begynner å få såkalt nesting greie? Siden jeg snart går inn i siste trimester? Uansett, ting skjer i kåken her hele tiden da jeg ikke har følt meg særlig hjemme, og må gjøre leiligheten litt mer meg siden vi blir her lenger enn vi egentlig hadde planlagt…

Så nye gardiner til kjøkken og gjesterom/ babyrom ble kjøpt og bestilt i helgen, og lift gardinen på kjøkkenet er så nydelig! Earthy stil men med masse mønster -akkurat slik jeg elsker det nå.

Vi skal også male om stuen og soverommet, og jeg kjenner at jeg kanskje går for lys stue og soverom, eller en tapet på soverommet.. Disse interiørbildene inspirerer meg veldig mye om dagen -da de føles helt riktig.

Med baby i magen klarer jeg ikke å slutte å tenke på hvite møbler… Så allerede har vi kjøpt en ny spisestue sofa i et meget lyst stoff -heldigvis liker jeg å vaske og holde det rent.. Men sikkert ikke bra timing å få en veldig lys interiørstil.  Men den gjorde meg lykkelig.

Jeg craver også mer treverk -og en stuestol som denne, og kanskje en liten krakk fra Vitra? Lyst, digg og earthy -mye mindre grått, og mer pop av farger innimellom.

Love it!

5 Comments

 1. Hei.
  Jeg har 3 kids og har hatt hvit sofa i alle år:-) Folk tror at jeg er gal men det går så fint! Kjøp sofa med vaskbart trekk og ikke av de dyreste. Mørke møbler blir jo også skitne, men man ser det ikke-det er verre synes jeg😆 Så uhygienisk!!
  Lykke til!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Christin

   Yay nå ble jeg så glad!! Ja ikkesant, kanskje mer hygenisk siden man faktisk ser flekkene 🙂 Jeg glede meg så mye til grå sofa skal ut og inn lys og fresh -amen!

   Mange klemmer og god mandag

 2. Hei! Kan du legge ut konkrete farger på maling og tapet og merke og farge på liftgardin +++? Og forresten: har du et navn på en person som kan hjelpe med tips hvis man vil pusse litt opp hjemme?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Line,

   Kan lage en liten shopping inspo på farger vi skal ha, og tapet merker som er fine, også skal jeg tipse om liftgardinene og tekstilet jeg har valg å sy den i når den kommer i hus.. Det er bare noen få uker til!

   Mange klemmer og god mandag <3

 3. Tips til lys sofa med vaskbart trekk? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *