smells like Paris

Paris for meg er lukten av Hotel Costes..

I de 4 årene jeg bodde og levde i Paris så var jeg kanskje til tider litt for mye på Hotel Costes.. Med venninene mine elsket vi å ta lange lørdags luncher der, og jeg var der ofte på date-nights med den franske kjæresten min. Når jeg hadde bursdag feiret jeg den alltid der, på fredager etter sabbat middager så tok vi ofte bare et glass i baren og hang. Rett og slett et yndlingssted i Paris.

Og hvis du har vært der så husker du kanskje den gjenkjennelige Hotel Costes duften? De har nemlig  sine egne luktelys og room-sprays, og hele hotellet dufter helt magisk. Den duften er Paris for meg.

Senere når jeg flyttet tilbake til Oslo og begynte å jobbe for magasinet ELLE, så dro jeg til Paris på jobb flere ganger i året. Og  et must på enhver tur var å alltid dra innom Hotel Costes og kjøpte med meg et luktelys eller to. Dette gjør jeg fremdeles. 

Når jeg kom hjem, tente  jeg de og skapte mitt eget lille magiske Paris i leiligheten på løkka. Jeg har så gode minner med denne lukten, og den er rett og slett magisk -både sexy, tung men ikke for mye, og den skaper rett og slett en deilig ambiance i hjemmet.

Idag var jeg på litt luktelys Hunt og til min lykke fant jeg et stort duftlys med nesten identisk Hotel Costes duft på H&M Home. To stykker ble med meg hjem, og jeg har nå et på kommoden på soverommet og et i stuen – min Paris lukt er tilbake i hjemmet!

Litt Paris vibe i novembermørket er oh so right! Og denne skaper en så fin stemning -trust me. Virkelig verdt å prøve ut.

Duftlyset Mahogany fra H&M Home

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *