Matcha Madness

Invitert av Olympus

Jeg har tatt turen til København og her er for lanseringen av det nye kameraet Olympus Pen E-PL10, og vi har gjort så mye gøy idag som jeg skal tipse senere om -skikkelig hygge på høyt nivå.

Idag til lunch så fikk jeg servert en matcha tiramisu til dessert -og den smakte helt himmelsk. Så en matcha dessert skal jeg prøve å komponere hjemme og dele her med dere. En liten dose superfood som smaker himmelsk? ja takk!

Jeg synes altfor sterke matcha drikker kan bli litt for mye for meg, og liker matchene min når den er blandet inn litt creamy smak og ting som vanilje… mmm. For at smaken ikke skal bli for bitter, men fremdeles kjenne matcha smaken. Uansett.

Denne er på min to-do liste til helgen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *