Wellness: Sexyness på flaske

It smells divine!

I 2015  døpte The New York Times Santall 33 fra Le Labo for The cult smell..  Og lukten er fremdels en av mine favoritter! Jeg synes parfymen kan bli litt sterk så da er denne dusj såpen helt fantastisk å bruke. Noe jeg bruker hvis jeg skal føle meg litt ekstra fin. Lukten omfavner huden og man vet liksom ikke helt om du bare lukter sånn eller om det er noe -og det liker jeg.

Dette er en unisex parfyme, og hvis du liker litt woody, musky dufter med deilige noter av iris og sandeltre så er dette duften for deg!

De har et stort utvalg av parfymer, kremer og dusjsåpe som de selger fra le Labo på Sanatorium på St. Hanshaugen. Kanskje en fin julegave til en du er ekstra glad i?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *