ELLE Fashion Brunch

På lørdag var det duket for ELLE Fashion Brunch på Taket på Steen og Strøm, og som alltid var det en helt fantastisk dag.

Vanessa Rudjord kom og ga sine beste beauty-tips, wowbrow hadde en egen avdeling der alle kunne fikse bryene sine, jeg hadde stylet en visning med de kuleste partykjolene fra Love Lolita, og ga motetips med ELLE,s Editor in Chief Petra Middelthon, det var blowout bar og sminkebar og et gavedryss fra Barrys Bootcamp, Oslo Skin Lab og Miinto og  mye mye mer!

Virkelig en Fashion Brunch på alle mulige måter!

For anledningen hadde jeg på en superfin wrap kjole med gull polkadotter fra Love Lolita og stylet den med svarte strømper og boots fra Saint Lauren til for å rocke den litt opp.

Et mega pluss er at denne kjolen kan jeg bruke resten av graviditeten og jeg kan bruke den når jeg er ferdig – og triller rundt på Frogner  en vårdag i 2020 med barnevogn, flate sko og skinnjakke til!

Du finner kjolen her 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *