En liten energiboost

Hva sier du til en liten energiboost a la Caroline?

Det er mange som spør meg hvor jeg får energien min fra -og det er en liten firerbande som består av fra maten jeg får i meg, hvilen jeg trenger, aktiviteter jeg gjør og soul food jeg driver med.

Jeg brenner Salvie eller Palo Santo når jeg opplever bad Vibes eller bare vil løfte meg opp, jeg har nesten alltid på musikk når jeg er hjemme -og en stasjon som jeg har elsket i mange år er Cafe Solside Radio Paris (skikkelig good Vibes musikk).  Jeg trener for å få ut energi men også skape energi i kroppen min, og mesteparten av maten jeg får i meg har masse god næring og fuel.

Når jeg legger meg tar jeg alltid telefonen på airport mode, og jeg står alltid opp før Nils bare for å starte dagen alene med megselv. Og en annen ting jeg gjør om morgenen er å lage denne superdigge Energiboost juicen!

Jeg elsker fremdeles min klassiske sellerijuice men denne er faktisk mye freshere på smak.

Du trenger en hel pakke selleri, en halv agurk, et eple og noen centimeter med ingefær -juice det og voila!
En superfresh pick me up energiboost juice!

3 Comments

 1. Du er så strålende og inspirerende! 🙂 Hadde satt veldig pris på et innlegg om din vei til å endelig bli gravid! Har selv prøvd i flere år nå uten hell og er i gang med IVF as er speak! Man føler seg fort alene om å ikke få det til og alle andre i hele verden har plutselig barn eller barn i magen, derfor er andres historier spennende og motiverende å lese! <3 ønsker deg en fortsatt nydelig søndag 💜

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Marthe ❤️ Tusen takk for så koselig melding!

   Jeg kommer til å legge ut en veldig privat blogg denne uken om veien min og hvordan alt var.
   Det er utrolig frustrerende når man prøver og jeg vet hvor vondt det gjør. Så føler med deg men ikke gi opp! Babyen din kommer❤️

   Mange klemmer og god søndag

 2. Den juicen må jeg prøve! Hvor er morteren din fra? 🥰💝

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *