Prosjekt: Mamabukse

Jeg har lett litt etter litt finere bukser som jeg kan bruke på jobb, på middager og på fest. Siden magen kom har jeg rotert på fire bukser jeg har -en lys strikk fra H&M, og tre mamabukser i jeans. Så en dressaktig bukse er på sin plass at kommer inn i mamagarderoben min. En tur innom Zara butikken i går, og jeg kom over en bukse med elastisk liv og som er perfekt jobb/julebord/litt pyntet bukse, også fant jeg en super en på nett nå som jeg har klikket hjem.

Disse to buksene her har jeg klikket hjem nå!

Denne buksen har elastisk liv,  går over magen og en fin detalj med oppbretten nederst på bena.

Mange bukser jeg har sett på asos maternity så går dressbuksene for gravide ofte under magen, og det synes ikke jeg er noe digg, så derfor elsker jeg at denne buksen (som egentlig ikke er maternity)  går over magen, jeg har plass til å vokse,  har fine dressbukse-ben og fin oppbrett nederst.  En liten hack for å gjøre mamagarderoben litt mer pyntet og julebordklar!
Jeg gikk for størrelse medium, og du finner den her

Så denne er litt mer chic å bruke med strikkegensere eller finere bluser på jobben. Og jeg kan bruke den på kvelden med litt funky strømpebukser under -tenker polkadotter fra Wolford og lekre pumps til. Noen små enkle grep man kan gjøre for å se litt mer chic ut rett og slett.

En annen favoritt jeg fant på nett nå er en tightsbukse med sleng og igjen elastisk liv -også igjen fra Zara.

Denne har stretchy liv -yay -og er høy på livet -noe jeg synes er diggest. Så denne er klikket hjem også i størrelse medium -så får vi se om den passer… du finner den her

Et tips er å søke på Zara og bruke ord som elastisk liv -da kommer alle buksene opp som er fine og stretchy i magen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *