Mine hverdagshelter

Kortere gensere for hver uke som går…

Oh yes, genserne mine ser ut til å bli kortere og kortere jo større magen min blir, og det synes jeg er så fint! Små tegn i hverdagen som gjør meg bevist på at lille spiren i magen vokser og gror. For hver dag som går. Små hverdagstegn som er så koselige.
Men nå som magen vokser så prøver  jeg fremdeles å holde meg til stilen min. Men ved hjelp av noen hacks for  slik at det funker.

Dette er mine hverdagshelter i mamagarderoben!

Mine nye svarte boots er en av mine gravide redninger sånn stilmessig. Man ser veldig mye søtere ut når man er gravid, og hacks jeg gjorde før for å rocke til stilen min -make it more French, funker ikke lenger. Men mine nye svarte boots de rocker opp alt!
Svarte gravidietights og ullgenser stylet med disse lekkerbisken -er plutselig litt mer vavavoom!

Jeg har også hamstret inn singleter fra The Product, min nye everyday go-to! Med graviditeten kom min allergi for alt som klør, og huden min liker bare ekstra myke materialer. Og disse toppene er supermyke, de holder meg varm og er lange. Så disse trekker jeg alltid nedenfor genseren -over gravidebuksen. Genserne blir ikke magekorte, jeg holder varmen og er komfortabel!

Også er det digg å kle seg litt som seg selv. Svart jeans, lys strikk og skinnjakke over er rett og slett en høstklassiker jeg elsker!

Slik får du stilen:

Mamajeans fra H&M, Singlet fra The Product, genser fra Zara og boots fra Giuseppe Zanotti

4 Comments

 1. Har du singleten i bambus/bomull eller merinoull? 😊 har du link til tightsen din også?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Sofie,

   Jeg har de i merinoull -så utrolig deilige! Også har jeg T-skjorter i bambus, helt nydelige!

   Klem Caroline

 2. Hvor får jeg tak i disse Chanel bootsene?

  1. Caroline Skjelbred

   hei Pernille,

   Jeg kjøpte disse på reise,men hør med butikken i Stockholm eller københavn?

   mange klemmer Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *