Ciao from Rome

Ciao from Rome!
Jeg er her på jobbtur, og det er rett og slett helt fantastisk! Alt om turen, og masse fine Roma tips jeg har kommet over skal jeg dele med dere i løpet av kort tid, men i mellomtiden skal jeg tipse dere om denne buksen som jeg har fått mange spørsmål om.

Jeg kjøpte den på H&M dagen før jeg dro, og gikk en størrelse opp en vanlig pga gravidemagen. Den er i strikket ish deilig stoff med svakt beige og kremfarget mønster, og passer til alt av lys strikk på dagen eller fine bluser på kvelden. Den er også veldig fin stylet mot svart.

Jeg stylet den med en svart t-skjorte, klassiske ballerinas fra Chanel, veske fra Chanel og en lys jakke over. Perfekt bukse for jobb eller pynt og et supert shopping tips hvis -og spesielt hvis du er gravid som meg da mye er veldig kjipt av gravdieklær, og denne buksen kommer man seg inn i pga strikken rundt magen og det deilige stoffet!

Buksen finner du her

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *