look du jour

Jeans, strikk, liten forkjølelse og rutete cape kinda tuesday

Jeg har hatt litt hektiske dager i det siste og lader opp nå i skrivende stund på sofaen -imorgen skal jeg reise på jobbtur og jeg gleder meg! I tekannen er det varmt vann, ingefær og honning som skal gjøre susen. Jeg blir faktisk nesten aldri syk, og trikset mitt er å lytte til kroppen tidlig før den knekkes av en sykdom. Da får jeg i meg ekstra med vitaminer, og skyller kroppen med masse vann og urtete som ingefær-te med honning brygget selv.

Litt lading på sofaen og en god natts søvn så venter 20 grader og storbyliv.. og opplegget er jeg sikker på at blir ganske så inspirerende og gøy!
En liten pause fra strikkegensere blir faktisk også deilig kjenner jeg…

Magen vokser i rekordfart og buksene som denne som skulle vare lenge er nå litt for trange i magen.. så flere gravidebukser klikkes hjem også nå. Denne er en vanlig jeans fra H&M men kjøpt et par størrelser opp, stylet med et deilig strikk og en cape over kjøpt på en vintagebutikk i Amsterdam

Caper elsker jeg å bare slenge over, da ser man litt ekstra ut uten at det krever noe. Bænkers styling!

x Caroline

1 Comment

  1. Veldig kule jeans. Finner de ikke på Hm. Vet du hvilken modell det er?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *