Beauty hack: Mine beste Hårtips

Jeg får mange meldinger om hva jeg gjør med håret mitt, hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg farger håret mitt. Så her er mine beste hårtips!

Tidligere har jeg tipset om hvilken teknikk jeg sverger til og det var da jeg testet Balayage for første gang, og skrev en større artikkel om det og teknikken at jeg var solgt . Jeg sverger  nå kun til Foilage og Balayage -da jeg elsker at overgangen fra ettervekst til farget og stripet hår ikke blir så hard. Det er mye mykere og ser rett og slett mer naturlig ut.

Et stort pluss er at jeg kan  gå mye lenger mellom hvert frisørbesøk!  Du kan lese alt om Balayage her

En annen ting jeg elsker å gjøre er å skrubbe hodebunnen.
Ca en gang i uken -så lager jeg denne deilige hårskrubben hjemme og skrubber bort tørr hodebunn og rester av produkter på hodebunnen -som tørrsjampo og styling produkter som clogger hodebunnen min. Scrubben er helt clean, laget på rene produkter -og koster nesten ingen!

Jeg lager denne på kanskje 1 minutt, og skrubber hodebunnen i dusjen. Følelsen etterpå er så digg, hodebunnen føles super ren og håret får liksom mer volum. Virkelig verdt å prøve!

Her har du oppskriften på min DIY Hair Scrub!

Jeg merker veldig stor forskjell på hva slags sjampo og balsam jeg bruker, og etter at kjæresten min begynte å bruke mine hårprodukter har han også fått en fyldigere manke med mer volum.

Jeg tror at hemmeligheten til sunt, tykt og glansfult hår er en kombinasjon av såklart hva man spiser, livsstil  men også gode hårprodukter og hverdagsrutiner.

Her finner du produktene jeg sverger til nå, og anbefaler på det sterkeste!

X Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *