Oh Girl oh Girl

Det å bli mamma har lenge vært en drøm for meg, og jeg husker allerede da jeg skilte meg at faren min -som er en veldig dyktig lege, kirurg og professor tilbød meg som skillsmissegave det å fryse ned eggene mine..  Han viste at jeg kjente på ønsket om det å bli mamma, presset inni meg og håpet om å finne veien til familielivet og alt rundt alder og det å være kvinne.. Jeg tok aldri imot den såkalte skillsmissegaven hans.  Det ble vanskeligere enn jeg trodde for meg å bli gravid, og når jeg endelig ble det så var det som en drøm gikk i oppfyllelse.

Og på mandag fikk jeg vite at alt er ok med babyen, og fikk også konstatert at det er en jente!  Det var faktisk de vakreste ordene jeg noen gang har hørt komme ut av munnen til en lege.. Lykkefølelse!

Hjertet mitt har allerede eksplodert av kjærlighet til den lille, og jeg kjenner på så mange tanker rundt det å snart bli en mamma, og det til en liten pike.  Jeg har lenge ønsket å skape min egen lille familie, og nå ser jeg at drømmen nærmer seg. Uke for uke.

Jeg vil gi henne masse kjærlighet, alt jeg har av kjærlighet i kroppen, være en trygg og god mamma, og en sterk støtte i livet hennes.

Lille mirakelet jeg bærer på <3

3 Comments

 1. Gratulerer så mye ❤️
  Håper du vil fortelle mer som i dette innlegget . Vil gjerne høre historien om den vanskelige veien til å bli gravid da jeg er i samme alder som deg og ingen barn. Klemmer

 2. Gratulerer så mye💗 venter selv en jente til våren og er overlykkelig !

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Maria,
   ÅÅÅ gratulerer!!! Gleder meg så mye og er som deg -overlykkelig!!

   Ønsker deg en nydelig søndag

   mange klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *