Super Sunday

Takk vakre søndag!

Dager som idag – de er rett og slett magiske.

Det å gå tur i skogen med en venninne, ha gode samtaler, høre barnelatter rundt meg, kjenne solstråler som varmer  ansiktet, gå med en deilige myk ullgensere og puste inn fresh høstluft. Ahhhh -det er en helt fantastisk kombinasjon som gir meg så mye lykke og takknemlighet for livet!

En super Sunday rett og slett, og hvis du har lyst til å lande enda litt til før uka starter så hvorfor ikke høre på min favoritt podcast? Super soul Conversations og episoden Oprah og Gary Zukav. Noen kloke ord på en søndag -da blir faktisk mandagen litt bedre. Batteriene føles enda litt sterkere.

Nyt søndagen, pust inn, slapp av og ta vare <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *