Muligheter i luften

Oktoberlove!

Den måneden vi går inn i idag er kanskje en av mine favoritt måneder -det er muligheter som ligger i luften, de vakreste fargene på trærne kommer frem, man kan gå med blazer og strikkegenser uten å fryse, fremdeles lufte seg i ballerinas, man kan få inn nye sunne rutiner og luften er deilig og Crisp!

Jeg vil bruke oktober til å gå mer på yoga, begynne  fast på min morgenjuice igjen (jeg har en ny grønn favoritt om dagen og denne juicen er supergod), jeg savner litt sollyset når jeg har lange kontordager så et par dager i uken vil jeg starte ute med en deilig power walk med hundene mine. Jeg husker så godt når alle hadde power walks -så dette tar jeg inn i livet mitt igjen – hvor deilig  er det ikke å starte dagen med en digg te i hånden, solstråler som kiler på nesen og masse deilig frisk luft? Drømme-morgen!

På listen min har jeg også å selge unna litt på Tise, lage mye deilig mat hjemme, konse på jobben, ta igang strikking, kose meg med graviditeten og virkelig nyte denne magiske tiden. Jeg skal også på en kjempe gøy reise med jobben,  og i tillegg prøve å booke inn en mini babymoon med kjæresten min…

Men det viktigste jeg skal gjøre i oktober -det er å være enda mer tilstede i livet mitt.  Både privat og på jobb, med venner og familie. Når jeg går en tur så vil jeg nyte naturen  og høre på fuglene, istedenfor  å høre på en podcast, og når jeg er med kjæresten min vil jeg være med han og ikke scrolle på telefonen.  Små ting som gjør den store forskjellen.

Tenk litt på hva du ønsker deg av denne måneden, og med det ønsker jeg deg en superpigg oktober!

8 Comments

 1. Superinspirerende innlegg <3🙌🏻

  1. Caroline Skjelbred

   Tusen takk kjære Linda <3 mange klemmer

 2. Du er så inspirerende Caroline! Elsker å følge deg. Klem

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Stine <3 Tusen takk -det betyr så mye for meg!!

   mange klemmer Caroline

 3. Så deilig å lese – sol, frisk luft og selvpleie er så viktig å ta seg tid til 🙏🏼☺️ Jeg har sett litt på å adde et medlemskap på yogasenter i tillegg til Sats. Vil du si det er stor forskjell på sats vs yoga på egne sentre? Core balance o.l. ser så deilige ut, så det er kanskje verdt investeringen ❤️

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Julie,

   Jeg har selv added på Hiyoga og er utrolig fornøyd med det, og synes det er en helt egen Vibe der en på et treningssenter. Man roer ned, og det er en helt annen stemning. Virkelig verdt hver krone <3

   Mange klemmer

 4. Hvor er denne forede dongerijakken fra?:)

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Oda,

   Den er fra Hm, og i butikk nå <3

   mange klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *