Sunshine in a cup!

Don’t worry -be happy!
Eller var det kanskje en sang som jeg burde høre på….  Jeg kjenner at trist høstvær i kombinasjon med litt tunge tanker (jeg avventer svar på et prosjekt som jeg ønsker at skal settes igang -ikke jobb, men privat… -mere om dette kommer) og jeg kjenner at problemer er enda mer uønsket i kroppen min en før.

Jeg vil ha flyt, gode vibber og positivitet.  Da jeg var i Brasil sa en sjaman til meg  en gang – Det er viktig å vaske føttene sine hver kveld. Det er de som bærer deg frem hver dag, og går din vei -da kan du ikke ha føtter som er skittne og fulle av fortid.

Det å vaske føttene sine er såklart er metafor for det å våkne opp hver dag og ikke ha en fortid man går rundt og drasser på. Som farger stien din og valgene dine.

Starte dagen fresh, rene føtter, rent sinn og ingenting som er med å forme nåtiden din…  Kun degselv!

Og akkurat på grå morgener som dette er det ekstra digg å drikke min Sunshine in a Cup -den tar meg rett til godheten selv, positivitet, sol, lys og varme! En liten coconut Cappucino! Jepp, det er de små tingene i livet som gir meg oh Joy, og hjelper meg med å hacke humøret i riktig retning.

God fredag kjære soul sister!

2 Comments

 1. Heier på deg Caroline 🌸
  Hvordan lager du denne kaffen? Gleder meg til flere oppskrifter på alt som gir deg gode vibber 🙂

  God helg 🌸

  1. Caroline Skjelbred

   Hei kjære Marie <3

   Jeg varmsteamer kokosnøttmelk fra Alpro (min favoritt) også blander jeg med litt kaffe laget på Nespressomaskinen min. Ønsker deg en magisk god helg, med bare gode vibber!

   Mange klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *