Look du jour- The perfect knit

Jeg har kanskje funnet høstens fineste genser!

Nå om dagen er jeg enda mer en vanlig, opptatt av materialer mot huden. Jeg klarer ikke gensere som klør, og så mange gjør det – jeg vil ha myke og deilige materialer mot huden min. Og denne genseren fra Arket er superdigg. Den har høy hals, er mørk grå i fargen og har en fin splitt detalj på sidene.

Rett og slett en perfekt genser for høsten!

Jeg elsker plagg med en detalj, og denne har splitter på sidene gir den det lille ekstra. Denne er veldig kul med skinn eller lakk bukser under, eller med dressbukser. Ekstra pluss poeng får den fordi jeg kan la magen vokse godt med denne! Yay!  Jeg prøver å ikke kjøpe nye klær som har kort levetid, så denne er en langvarig garderobefavoritt!

Nå kan høsten bare komme!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *