Me and my baby bump

Coucou og god torsdag!

Jeg får veldig mange meldinger på IG om å tipse mer om gravidegreier og hvilke produkter jeg bruker, hva jeg spiser og hvor jeg handler. Så jeg har tenkt å tipse bittelitt mer om det, men fremdels holde dere oppdatert på hva jeg blir inspirert av -nyheter innen mote, skjønnhet, helse og interiør. Og hverdags gleder som gjør meg glad -og som er fint å dele!

Jeg kommer også til å dele litt om problemene jeg har hatt med å blir gravid, og reisen min fra start til nå.

Det å bli mamma har lenge vært en drøm for meg, og jeg er så lykkelig over at det endelig skjer. Hver uke har jeg fremdeles litt angst for at noe skal skje med babyen, men så roer Nils meg ned. Så det føles fint å dele reisen her med dere.

Gårsdagens look var et leopardskjørt som jeg har kjøpt på & Other stories to sesonger siden, og har plassert den litt lenger opp på magen med gliselåsen litt åpen.
Kombinert med vintage Versace skinnjakke og deilig Kashmir fra Wild Wool.

x Caroline

2 Comments

 1. Jaa, del om veien mot å bli mamma! Vi har nå prøvd ganske lenge, og det er til å bli sprø av. Dør etter å høre om din reise!!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Kristin!

   Masse lykke til med prøvingen -det er ofte en vanskelig tid men ikke gi opp! Jeg poster nå snart første innlegg om veien min <3

   Mange klemmer og god fredag

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *