Shopping: Interiør

Hello interiør inspirasjon!

Det klør i fingrene mine i år starte å gjøre noen små interiør-hacks hjemme…

Jeg vil male leiligheten lysere -bye bye grå vegger!

Denne drømmetapetet fra Kelly Wreastler med beige og hvit mønstret ønsker jeg å ha på en vegg på soverommet, jeg  tenker også på å fliselegge gangen i noe lekkert art deco black and white mønster… Stramme opp litt og samtig gjøre den mer personlig.

Jeg ønsker meg denne gule lime-aktig drømmestolen som er altfor dyr fra Kelly Wreastler -møbler med en punch vil jeg nå ha i  hjemmet!

Jeg har også funnet verdens fineste vegglampe på OsloDeco fra Rubn -denne gjør kåken litt mer rock n roll og glam samtidig…  Også vil jeg by på denne vasen på nettauksjonen på Blomqvist.no. Noe gammelt gir hjemmet personlig vri og  liv!

Og hva med en ny pyntepute fra Rough Studios -elsker dette mønsteret!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *