look du jour -basic, boots og ruter

Rutete kåpe, en oversized strikkegenser og boots -det er dagens look du jour!

Det å ha en fin Basic garderobe, et par kashmirgensere som alltid funker, jeans som sitter som de skal, en statement kåpe eller to i skapet og noen accessoirer som løfter antrekket -da er mye gjort!

Magen vokser som bare det, og garderoben føles som om den minsker. Store overplagg, mye bruk av layers slik at skjorter blir brukt åpne med long sleives under, og jeg varierer mellom tre gravidejeans.. En denim, en svart og en grå. Og vet du, det funker faktisk som bare det!

Vesken henger over genseren (på innsiden av jakken) og med vesken frem, en liten detalj fra Dior videoen jeg la ut igår og hadde helt glemt! Synes at det faktisk ser bittelitt mer stylet ut.. noe som er fint i kombinasjon med et ganske så Basic antrekk.

Min lille tvist er denne rutete kåpen -den spriter opp en basic look. Jeg elsker at den er i lyse farger, har store ruter og er lang. Denne over en helt hvit look bestående av hvite jeans, og en tykk strikk -drømmeantrekk!

Kåpe fra Jean Paul, jeans fra Maternity H&M, veske fra Helmer, boots og strikk er gamle

1 Comment

  1. Hvor langt er du på vei?? 🙂 veldig fresh!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *