Life hack: S.M.I.L


Viste du at å smile er bra for helsen?
Det å spe litt glede ved å smile er faktisk  kjempe bra for deg! Tenk på forrige gang du smilte til noen eller til degselv? Det føltes ganske digg ikkesant?

Her er 6 gode grunner til å dra opp smilebåndet:

Å smile booster immunforsvaret ditt! Det sies at det å smile faktisk hjelper immunforsvaret til å jobbe mer effektivt.. Mer gladjente og mindre forkjølelse er jo topp!

Det å smile det smitter -det får opp både humøret til den som smiler og til de som mottar smilet! Dobbel-lykke med andre ord.

Det sies også at det å smile senker blodtrykket!

Studier har vist at det å smile får oss til å føle oss vell..Fordi ved  å smile utløser du endorfiner og serotonin  -kroppens egen lykkerus. Så er du stressa, så prøv å finn noe som du gleder deg over og smil. Kanskje du vil føle deg bittelitt bedre og mer avslappet etterpå?

Å smile skal også holde ansiktet ditt ungdommelig, fordi musklene i ansiktet du bruker når du smiler og løfter opp ansiktet ditt trenes ved å smile!  Så hvorfor ikke starte dagen med et par ekstra smil til degselv i speilet mens du smører det anti-age serumet over ansiktet? Det skal jeg!

Det å smile skal visstnok sende signaler til kroppen om at alt er topp, så en liten positivitetstrening i livet kan være å få frem enda litt flere smil. Mindre stress og depresjon er bare noen smil unna!

S.M.I.L.E – det er oh så bra for deg!

2 Comments

 1. Så fin!!

  Jeg lurte på om du kunne komme med litt gravidtips. Jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid.

  – Har du noe tips til trening/bevegelse den første tiden når man typisk er trøtt og sliten?
  – Hva hjalp deg i denne perioden?
  – Har du meldt deg på noe fremover?
  – Er den hudpleieserien du fikk bra?
  – Har du noen andre skjønnhetstips som man kan bruke når man er gravid?
  – Kan du komme med forslag til innkjøp av gravidtøy (og treningstøy). Jeg er en del bredere enn deg, så det hadde vært supersnillt hvis tipsene gjaldt alle former.
  – Har du tips til gode og stabile sko som man kan ta innleggssåle i? Eller fine flate støvletter?

  Gratulerer så masse!! Du kommer til å bli en helt fantastisk mor, det er jeg sikker på!!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Line,
   Gratulerer med baby i magen <3
   Jeg kommer til på lage en blogg post om litt tips slik at den ligger fast, men det som hjelpt meg i starten var å lytte til kroppen. Sove, spise, og slappe av.
   Jeg orket ikke trene de første månedene, og tror dette er en periode man bare må ta det som føles riktig. Det som hjalp meg var å sove nok, spise ristet brød med ost og paprika, og gå små turer.

   Jeg tørrbørser kroppen min, bruker økologisk mandelolje på kroppen, og bruker ingen produkter med retinol, vanndrivende naturoljer og ikke shelllakk. Håper dette var til litt start hjelp 🙂

   Mange klemmer og gratulerer med lille i magen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *