Shopping: Mine H&M studio favoritter

Jeg har tatt turen innom showrommet til H&M og gått gjennom hele kolleksjonen, og det er mange godbiter her man bør prøve å sikre seg. Denne stripete kåpen er kanskje min største favoritt, den har frynser bak armene og nede på kanten, og ser virkelig  supereksklusiv ut i virkeligheten.

Denne stylet med skinnbukser (mamaversjonen) og en kul genser under (helst den neongule pologenseren fra H&M Studio for å bryte opp) og noen kule boots til -enklet og cool akkurat slik jeg liker det.

Denne jakken er også superfin til hvite jeans  med en  lys strikk under (drømme høstantrekk spør du meg) Så imorgen klokken 09 skal jeg klikke hjem noen godbiter!

Her er mine H&M favoritter:

Jeg elsker som sagt denne stripete kåpen med frynsedetaljer, den er lett å bruke hele høsten.   Den svarte glossy bobblevesten  er også et must da den er superkul! Denne er topp både på fjellet  når man er sporty, eller å bruke i byen og slenge over et jobbantrekk for å gjøre det bittelitt raskere i uttrykket..

Den gule pologenseren vil jeg style under min svarte skinnskjorte, og til blazere på jobb, også er disse punkete øredobbene superkule. En lite dose punk vil jeg ha denne høsten, og små elementer som dette gjør det så lett.

2 Comments

 1. Hei! Har du tips til hvor du finner skinnbukser i mammaversjon? Jeg finner det ingen plass­čść

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Lene,
   Det skal jeg tipse om <3

   ├śnsker deg en nydelig fredag

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *