Life hacks: Morgen rituale for bedre flyt

Morgenstund har faktisk gull i munn… ihverfall har jeg hacket det til slik selv!

Det å starte dagen riktig er alfa omega for meg, og ja da snakker jeg om å starte dagen uten stress, dårlig stemning eller dårlig energi. Jeg elsker flyt i livet, og har tidligere gjort spirituelle metoder for å få bedre  flyt, og jeg gjorde en stor hack med meg selv noen år tilbake da jeg forcet meg til å bli et morgenmenneske!

Filosofien min er så enkel, starter man med flyt og god energi vil den vare ut dagen. Og starter man med dårlig humør og energi så er det mer krevende å få flyt i livet sitt.

Her er mine morgen hacks for bedre flyt:

Rutine!

Stå opp litt tidligere. De 20 minuttene før er så magiske!  Det å ha et roligere tempo på morgenen er superviktig for meg, da livet mitt går i 120 km i timen, med møter, deadlines og mye stress.

Og det var etter at jeg satte av tid til megselv hver morgen at livet mitt automatisk har fått mer flyt.

Start dagen med noe digg. Jeg drikker alltid sitronvann på morgenen, bare for å flushe systemet.  Men det jeg alltid har ELSKET  er den første koppen med deilig kaffe med steamet kokosnøttmelk. Nå som jeg er gravid, liker jeg plutselig ikke kaffe mer, og har da byttet ut morgenkaffen med en god Earl Grey med bergamot, masse honning og havremelk i. Denne koser jeg meg med. Og tar meg tid til å drikke den før jeg går i dusjen eller ser på mobilen. Jeg liker å kalle det for en myk start. Fokus degselv!

Viktig møte eller event?

Plukk ut klærne kvelden før og heng det klart, det samme gjelder hvis du skal på trening etter jobben eller før. Når jeg skal på morgentrening har jeg alt brettet på komoden på soverommet klart! Da legger jeg til rette for mindre stress og bedre flyt.

Sunday spa? Ja det er superdeilig det, men jeg liker faktisk nesten enda bedre å bruke en deilig maske før et viktig møte i ukedager, føle meg rett og slett hverdagsfresh. Og jeg tar meg tilogmed tid til øyemasker før jobb hvis jeg har lyst og føler for det.

Jeg har de i kjøleskapet og smetter de på når jeg nyter min deilige te på kjøkkenet -alene. Før Nils står opp. Helt magisk, og jeg føler meg enda litt freshere, og føler jeg meg freshere så føler jeg også på mer flyt. Det hele handler om å ta kontrol over hverdagen din, og styre den.

Og godt humør, det er ingen grunn til å gnåle over fortiden eller bekymre seg for fremtiden -du har ikke kontroll over noen av delene. Men det du faktisk kan styre er her og nå, din morgenflyt ligger i dine egne hender💕

lykke til og god morgen!

6 Comments

 1. Jeg har også begynt med sitronvann hver morgen etter tips fra deg i podden med Tomas Erdis. Syns det funker som ei kule! Liker også det å stå opp litt før for å få god tid til frokost og ro før dagen som sykepleier starter for fullt. Ønsker deg en fin dag!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Erica❤️
   Jeg blir så glad når jeg leser slike kommentarer! Så glad for å kunne dele noen fine tips.. tusen takk.

   Ønsker deg en super dag! Klemmer

 2. Sigrid Helovise

  Oh my! Du er virkelig inspirerende. Måten du skriver på. Takk! Ha en fortsatt fin morgen 🙂

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Sigrid,

   Tusen takk for så utrolig koselig kommentar ❤️ Jeg blir så glad!
   Ønsker deg en super dag, mange klemmer

 3. Så fine tips 🌼 Drikker du sitronvann hver morgen også under graviditeten? Og hvordan beskytter du det vakre smilet ditt mot syren i sitronen? 😘

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Marie,

   tusen takk <3
   Ja, jeg drikker det hver dag, en fersk sitron skviset i et stort glass med vann. Sitronjuice skal ha en ph på rundt 2.5 nesten det samme som en Coca Cola som er på ph 2.3, så derfor blander jeg inn mye vann i glasset -tenkt stort vannglass -da blir ikke ph så konsentrert. Hvis du har sensitive tenner fra før så kan du kjøpe bambussugerør, eller metallsugerør (plastikk er fint å unngå i hjemmet) og bruke dette når du drikker det. Etterpå er det fint å skylle munnen med vann -rense tennene. Jeg har gjort dette i 5-6 år nå, og har sterk og fin emalje 🙂

   Mange klemmer og god fredag

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *