Working on it!

Back to it!

Jeg startet uken med ELLE’s Pre Fashion Week Work Out på Barrys. Og det var helt nydelig å være tilbake i salen!

Jeg har ikke trent på mange måneder, da jeg fikk beskjed av legene om å ikke trene slik jeg har gjort før.. Så idag gikk jeg på mølla (med bra stigning) og var med å gjorde øvelsene (men da i et mye roligere tempo enn før.

Nå skal jeg lade opp pulsklokken min, og starte å følge med på den (pulsen skal være under 180 når man trener når man er gravid) også skal jeg så smått komme igang med litt og litt mer trening.. Det er så deilig!

Og du, hvis du har noen  tips til bra gravidetrening så del de gjerne her med meg!

X Caroline

4 Comments

 1. Gratulerer med baby på vei!
  Jeg kan sterkt anbefale gravid- og fødselsyoga på mamayoga i Oslo. For min del ble det mest avspenning, men lærte meg noen helt supre pusteteknikker som gjorde fødselen til en veldig fin opplevelse!
  Ellers ser jeg at Pia Seeberg er gravid og legger ut masse tips!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei!
   Tusen takk, det skal jeg prøve!
   Og har faktisk lyst til at Pia skal ta en runde med meg, på do’s And dont av trening under svangerskapet.

   Mange klemmer og god onsdag!

 2. Christine

  Heeei ! Gratulerer ❤️Så stas for deg og din kjære! Når jeg var gravid gikk jeg på gravide trim på vestkantbadet – det er jo lagt ned. MEN det er kjempebra å trene i vann , anbefales å svømme / gjøre øvelser i basseng. Når jeg født min datter var jordmødrene helt imponert over for mobil jeg var , anbefaler virkelig å trene om man orker. Jeg fikk så mye igjen for å være i god form! Lykke til! 🥰⭐️

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Christine, tusen takk for tips🙏🏻💕

   Jeg blir fremdeles litt urolig når jeg trener, og er så redd for å gjøre noe galt. Så alle tips blir jeg superglad for! Jeg har tenkt å ha en pt, og få laget et gravideprogram og bare gå gjennom øvelser som er do’s And Dont:)

   Skal teste ut vanntrening, må ha det ett sted i Oslo❤️

   Mange klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *