Beauty hack: DIY Scalp Scrub

Min siste greie er hodebunns-skrubber. Jepp -du leste riktig, skrubb for hodebunnen. Jeg kan ofte få tørr hodebunn, og sommer og mye bading gjør at hodebunnen min blir rar og tørr, og litt flassete. Rester av stylingprodukter kan ligge på hodebunnen, og noen ganger kan det gå litt kjapt i dusjen og kanskje sjampoen min ikke rekker å bli helt vasket ut.

Da er en deilig skrubb på hodebunnen min løsning,  -den fjerner rester, gir hodebunnen en liten detox, og best av alt  denne lager jeg selv på 1 minutt!

Jeg bruker: 2 SS olivenolje, 2 SS sitronsaft og 2 SS Himalaysalt  denne er fra Supernature (den er grovkornet og perfekt å lage skrubb av) så tar jeg dette og blander sammen -voila -en dypt rensende scalp scrub!

Jeg fukter håret i dusjen, også gnir jeg dette inn i hodebunnen -og skrubber godt slik at saltkornene gnir seg inntil hodebunnen -som en liten hodebunnsmassasje!
Så renser jeg godt med varmt vann, og sjamponerer håret mitt 2 ganger (slik at skrubben går ut av håret? også tar jeg min yndlingskur fra O&M (selges på gevir og deres nettbutikk) og har denne i håret et par minutter.

Deretter føner jeg håret mitt med en rundbørste, og løfter håret fra hodebunnen -det å gå med vått hår er fy fy for hodebunnen og man kan få sopp på hodebunnen av det dessverre.. Noen dråper av min hårolje fra Ouai også har jeg superfresh hår, og jeg føler også at jeg får mer volum av dette. Da håret og hodebunnen får puste litt ekstra… Det sies at det å skrubbe hodebunnen en gang i blant skal visstnok stimulere til mer hårvekst fordi man maserer hodebunnen og da er det kombinasjonen økt blodsirkulasjon som igjen gir mer oksygen til hodebunnen -som vistnok skal stimulere til økt hårvekst, og skal gi mer glans til håret.

Perfekt å gjøre nå hjemme på en søndag med andre ord!

Dette er mine må-ha produkter post Scalp Scrubb:

Seven day Miracle hårkur fra O&M kjøpt fra Gevir, rund hårbørste fra Oribe (det å føne med rund børste er et triks jeg lærte da jeg bodde i Paris -det gir deg den franske volum men ikke overstyla looken) og hårolje som lukter magisk fra favoritten min Ouai

X Caroline

3 Comments

 1. Så god skrubb! Prøvde den i går😊 Takk for super tips

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Stine!

   Nå ble jeg glad❤️ Så kult at du prøvde den og likte den, elsker den selv og føler at håret er uber fresht etterpå!

   Klem og god tirsdag!

 2. hva slags sjampo bruker du? 🙂
  M

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *