Beauty: Vitamin C, solkrem og frisk sitrus!

Reklame/ Samarbeid med Sæther Glow

Det å teste ut nye produkter, det elsker jeg ved jobben min! Så si bonjour til en ny hverdagshelt – City Smart farget solkrem fra Elizabeth Arden! Jeg beskytter huden sommer som vinter, og er i tillegg også mye foran pc-skjermer.. Så denne kremen beskytter meg mot både UVA og UVB stråling samt forurensing, og den har en farge som skal passe til alle toner som gir en slags glød til huden. Så denne er siste tilskudd i sminkepungen med på jobb! Det er som sagt ingen vits å bruke masse penger på ansiktsbehandlinger og dyre kremer hvis man bare skal ødelegge huden sin hver sommer, så solkrem jenter – det er anti age triks nummer 1! Denne har faktor 50 – som er et minimum på hva jeg bruker i ansiktet, og jeg får fremdeles farge av solen -yay!

Vitamin C er kjent som en skikkelig beauty booster, og har virkelig stjerne kvaliteter. Vitamin C gir massevis av fukt til huden, hudtonen blir klarere –  Vitamin C er superfin mot pigmentflekker, og  huden skal også bli strammere.  Serumer med vitamin C er også topp å bruke nå som det er sol, da den beskytter huden mot solskader – men husk å alltid ha solkrem over! Så dette serumet fra Ole Henriksen bruker jeg hver dag, og den lukter helt himmelsk av sitrus! Et lite triks jeg har er å ta litt mellom hendene – gni sammen og holde det foran ansiktet mitt – puste inn sakte  -telle til fire, også smøre ansiktet  inn. Dette er en kjempedeilig start på dagen!

Og er du på jakt etter en ny frisk parfyme er denne fra Calvin Klein perfekt. Friske sitroner og peoner gjør den utrolig sommerfresh i duften – perfekt i kombinasjon med en liten jeans shorts og strikkegenser …

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *