Look du jour

Blomsterkjole og skinnjakke- en love story!

Det er virkelig en klassiker av en love story mellom to plagg… jeg elsker feminine kjoler i kombinasjon med noe røffe.

Det er en ganske så stor punkete trend som kommer denne høsten, så derfor er det ekstra kult å allerdede nå style de blomstrete sommerkjolene på en mørkere måte -mørk romantikk kaller vi ofte den trenden.. Tenk svarte kjoler med blomster på, gjennomsiktige detaljer, litt nagler og skinn..

Her har jeg på meg en superfin kjole med blomster på fra Ganni til 1299 kr, og skinnjakke fra Zara! En look som passer både til jobb og fest. Men jeg hadde brukt noen litt røffere sko på kvelden.. snøresandaler med noen spenner for å gi looken en ekstra punch.

I ørene har jeg noen fine gullkors fra Thomas Sabo som jeg elsker.. gamle klassikere!

Litt lenger ut i august skal jeg også bytte mitt ankelbånd i skjell med noe litt mer punkete.. jeg tipser dere når jeg har funnet det.. tenker noe i sølv er kult.

Slike små detaljer gjør at man føler seg litt ekstra, og det liker jeg!

2 Comments

  1. Hvor er ankelbĆ„ndet ditt fra? šŸ„°

    1. Caroline Skjelbred

      Hei Sofie, det er fra GlitteršŸ’•

      Mange klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *