back to business

Hello 1 august, back to business, jobb, bloggen her og gode sunne vaner!

Nå er jeg tilbake for fult, og med meg inn i høsten følger  noen gode vaner.. Hvis du fremdeles har ferie er dette en perfekt tid for å starte nå med en ny sunn vane, om det er å stå opp litt før, ta litt mer egentid, begynne å juice om morgenen (min yndling er fremdeles ren sellerijuice,-jeg føler meg ekstra pigg når jeg starter dagen med denne grønne herligheten) og mer om denne kan du lese her.

Eller om du vil lage deg en smoothie, så har jeg en oppskrift her, eller så har jeg tipset her om noen hacks du kan gjøre for å få mer energi.

Det å få hacket inn noen sunne vaner i en ferie gjør at hverdagen ikke virker så brå, da har du noen good vibes med akkurat den gode sunne vanen. Som å nyte et stort glass vann med ferskpresset sitron i, ta en 5 minutters morgen-meditasjon, eller å forsatt høre på den podcasten du elsker -bare gående på vei til jobb… Slike hacks gjør ihverfall jeg, og da får jeg litt digg ferie vibes når det egentlig er jobbhverdag..

En ny liten hack jeg skal starte med er å ha en deilig elixir i kjøleskapet.. laget på ingefær, sitron og vann… Denne tar meg tilbake til en superdigg ferie jeg var på Ibiza i sommer. Hverdagshacks som gjør livet oh so sweet!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *