Ibiza tips: Mine fem Ibiza-klassikere!

Ibiza er en magisk fin øy, med så mange fine perler av steder man kan henge, og som har en digg vibe! Drikke sangeria, spise digg spansk mat, bli inspirert av folka som er der, og bare nyte…  Beso Beach er en av mine 5  Ibiza yndlinger -klassikere som er der år etter år, og det liker jeg. At man kommer til noe man kjenner, er bare ekstra koselig når man er på ferie!

Beso Beach er en Ibiza-klassiker -og har alt jeg liker -god mat, deilig vibe og god musikk!

Her er mine 4 Ibiza-klassikere:

Her får du god mat, det er en liten boutique som selger fine ibiza-type Beach klær, og armbånd til en god pris -jeg hamstret med mange skjellarmbånd når jeg var der i sommer… Prøv blåskjellene der -yummy!

Første gang jeg dro til Ibiza, tilbake til 2004 -da var vi her. En av mine første jenteturer, og vi hadde det magisk gøy! Spiste og drakk lunch her nesten hver dag, og ente alltid opp med å danse på bordet. Så Jockey Club har en liten magisk plass i hjertet mitt, og det er alltid gøy stemning her, digg mat og bra musikk!

En deilig Ibiza klassiker fra 1993!

Hvis du tar turen til Jockey Club, er Sa Trinxa bare noen meter fra, og her er det så fint å avslutte dagen…  Gå rundt i badetøy, drikke sangeria og øl, nyte den deilige vibben her, danse barfot i sanden,  også er det så digg musikk her -enjoy!

Amante er en liten perle, det er litt mer stress å komme seg hit, så her det fint å ha hele dagen. Booke solseng, spise lunch her og nyte! En helt fantastisk liten Ibiza-perle

Sist men ikke minst, så er en av mine favoritter Experimental Beach, denne ligger på Las Salinas og her får du oppleve en av de kanskje vakreste solnedgangene Ibiza har å by på!

Her er det superfint å ta en heldag -sole seg og spise lunch, eller å komme pyntet i 20 tiden og nyte drinker mens du ser på solnedgangen… Et Ibiza must!

3 Comments

  1. Super ¡¡¡ Caroline the best blogg

    1. Caroline Skjelbred

      thank you so much my love!!

      <3 <3 <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *