Feriedagbok fra Ibiza

Finnes det noe deiligere enn rolige feriedager?

Et plagg jeg bruker hjemme, og tar med meg på ferie er kimonoen. Jeg elsker å tusle rundt i de hjemme, og siden mine besteforeldre bodde store deler av livet sitt i Japan, og moren min er født i Osaka. Så har dette plagget vært hjemme plagget i hele min familie, alltid. Så jeg har gode minner med dette fine plagget!

På denne reisen tok jeg med en ny Kimono fra designer Sissel Edelbo, som lager bærekraftig klær, som er helt nydelige! Ofte bruker hun gamle stoffer og syr nye. Det er nydelige stoffer og masse fine prints. Så dette er et merke verdt å teste ut, og støtte.

Ferie ellers, er en god bok, rolige morgenstunder! Ren magi! Og med meg til Ibiza har jeg med boken A New Earth som jeg lenge har hatt på listen min, men ikke rukket å lese..

Earl Grey med honning og havremelk! En pute bak hodet, solfaktor på huden, og voila- bare å nyte!

Denne boken her!

Ønsker deg en nydelig søndag her fra Ibiza! Husk å få ned pulsen nå på sommeren…

5 Comments

 1. Utrolig fin du er – fant den ikke på hennes nettsider er det lov å spørre hvor du kjøpte kimonoen? ♥️Love your style

  1. Caroline Skjelbred

   Hei kjære!

   Ååå tusen tusen takk😻🙏🏻❤️

   Jeg skal lage en liten shopping og tipse om litt flere som de jeg elsker, nyt dagen!

   Klem

 2. Kristin Aanderud-Larsen

  ❤️😘❤️

 3. Hei! Blir så inspirert av deg, så lurte på om du kunne lagt ut enda mer sunne oppskrifter på lunsj/middagsretter💘

  1. Caroline Skjelbred

   Hei kjære!

   Tusen tusen takk🙏🏻❤️ En ny kommer idag, mange klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *