Wellness hack: lymfedrenasje

Jeg elsker en god Wellness hack, og har testet ut mange forskjellige behandlinger. Men den behandlingen jeg alltid faller tilbake til, for feel good i kroppen, og en fastere hud (ja min blir det) er det å ta lympedrenasje massasje/behandlinger.

Og en behandling jeg hadde i vinter og nå i våres (en såkalt kur) var en vakumbehandling på SK klinikken på Frogner. Jeg elsker å teste ut nye ting, og denne massasjen var ganske vill.

Det er en massasje vakuum sugemaskin, som går over huden din (jeg tok behandling på rumpe og lår) Så dette var både en dyp  bindevevsmassasje (topp for folk som trener) og lympedrenasje.

Jeg drakk ekstra mye vann etter hver behandling og følte at jeg renset meg samtidig som at huden min ble strammere og glattere.

Hvis du er gravid, skal du ikke gjøre denne behandlingen, men da har jeg denne kroppsbehandlinger du vil elske-som også er avgiftene og får igang blodomløpet i bena!

5 Comments

 1. Hvor er den fine skjorten fra?

 2. Ser spennende ut, men det heter lymFedrenasje 🙂 Vet du om det finnes forskning som bekrefter det positive ved behandlingen eller er det mer at for noen så oppleves dette som en bra greie/velvære? Skulle jo tro god fysisk aktivitet gjør samme susen, gitt at det å bevege seg aktiverer kroppens naturlige dreneringssystem?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Cie,

   Jeg har lest så mange steder at både massasje, lymfemassasje/drainage, er superbra for kroppen i å hjelpe den med å få ut avfallsstoffer. Trening og sunn og hod mat, mye vann og lite sukker er alt like viktig tenker jeg. Sunn på utsiden og viktigst av alt- på innsiden:)

   Huden min blir alltid litt strammere når jeg er flink til å gi den ekstra pleie, med massasje ect. Men man må finne ut hva som funker for seg selv, det er viktig ❤️
   God sommer

 3. Wow, vil ikke dele noen tips rundt trening av rumpe?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Ida,

   Jeg har lenge hatt lyst til å lage en treningspost, så den kommer opp snart 😘

   Klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *