To-do: Enjoy The Moment

Alle møter er finito, og jeg starter sommerferie nå!

Herregud, så deilig det skal bli… henge med venner på Ibiza, dra ned til hytta, møte litt svigerfamilie, lese i noen av de fine bøkene mine, lage deilig mat og slappe av.. det er det eneste jeg skal gjøre.

Jeg skal Enjoy The Moment, og det håper jeg også du skal. Prioritere megselv, ha litt fin me-time, være tilstede i livet mitt og i nuet, og også bruke litt tid til å tenke over hva slags endringer jeg ønsker i livet mitt for å hacke det enda litt diggere..

Jeg er litt som en student i hodet fremdeles, og året mitt er liksom ferdig  nå, også er det ny start i august. Det ekstra fine med det er at jeg har to sjanser i året til å forbedre megselv -yay!

Og ja: dette er min superdigge coconut cappuccino! Superelsk og helt perfekt nå på sommeren!

1 Comment

  1. Så herlig innlegg! Fikk masse inspo nå <3 Hvor har du kjøpt koppen din forresten ?
    Stor klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *