Eat du jour – Lun halloumi salat

Denne lune salaten her er YUMMY!
Grillet halloumi, spirer, palmhjerter i skiver og avocado.. en superlett snack som du lager på 3 minutter.

Jeg ble introdusert for Cours de Palmiers (palmhjerter) da jeg bodde i Paris av min svigermor på den tiden. Hun var fransk libanesisk og dette ble brukt mye i salater. Jeg kjøper disse på boks og fra merket Avila. Sykt gode

Kutt halloumien i skiver, og legg de i stekepannen på middels varme -stek de gyldenbrune. Denne kypriotiske osten er helt magisk -og ganske så salt. Så perfekt på sommeren når man craver litt salt mat..

Bland spirer og avocado sammen, og lag en fransk søt dressing på  en del honning dijon (min favoritt),  to deler olivenolje og en del hvitvin eddik sammen og hel over.

Legg deretter de stekte skivene med halloumi over salaten og hel litt dressing over -voila!

Søt og salt på samme gang -super yummy!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *