Look du jour

Langhelg, sol, syrinduft i gatene, sommerkjole og joggesko!

Flagrende kjoler som denne jeg hadde på  idag fra Gina Tricot er så gøy å style, slike bohemske skjorteish- kjoler kan man re-style på så mange måter!

Ved å style den med hvite Converse til, så ble kjolen og looken min med en gang fresh! Jeg har fått en hang up på cult skoen Converse om dagen, og synes de gjør dressbukser, jeans og kjoler litt mer french easy i looken.. Converse var nemlig it-skoen på 2000 tallet da jeg bodde i Paris, og stilikonene mine var Olsen tvillingene. Og de, og alle kule Paris babes sverget til denne sneakeren! Så den gir meg litt rocka, parisienne assosiasjoner -som jeg elsker <3 


Skolissene snurrer jeg rundt ankelen, og gir et lite nikk til Dior-ballerina trenden, en fin liten detalj som gjør det lille ekstra….


Jeg gleder meg til style kjolen oppkneppet, med høye sandaler og uten underkjole under -for en litt va-va voom effekt.. Kanskje denne blir med  til Ibiza neste uke?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *