Beauty: My Misty must haves

Er det noe jeg elsker så er det mister!
Jeg har alltid en i vesken, en på kontoret ved siden av pc-n, på nattbordet mitt har jeg mange forskjellig utifra hva jeg ønsker. Jeg mister meg på morningen , gjennom dagen for å våkne, etter trening for å få en fresh følelse og over sminken for at den skal sitte bedre.

Noen av de mistene jeg sverger til har jeg brukt i mange år, og mitt første møte med konseptet mist var da jeg bodde i Paris og var student. Det franske cult produktet var å se i alle vesker til damer rundt meg og jeg ble veldig nysgjerrig på produktet -en apotek tur senere og voila så var jeg solgt! Så jeg har elsket og brukt dette produktet siden 2007 -og ble overlykkelig da de endelig kom til salg i Norge!

Her er mine 3 mist favoritter:
Caudalie -beauty elixir, kr 425 -denne finner du alltid i en veske, eller på badet mitt! Denne gir huden min massevis av fukt, jeg elsker duften og føler også at denne gir meg litt ekstra glød.

En annen favoritt er fra Kora Organics, skjønnhetsmerket til Miranda Kerr. Min favoritt som jeg har på nattbordet er misten Lavendel -denne mister jeg både ansiktet mitt med og hodeputen før jeg legger meg. Denne lukter himmelsk av lavendel, også elsker jeg fine ritualer i løpet av dagen. Så et av mine kveldsritualer for å skape deilig stemning for megselv, og soverommet er da denne nydelige misten!
Kora Organic mist i lavendel, kr 399

Sist men ikke minst er misten i coconut fra Mac helt magisk! Denne er helt topp å bruke som prepp til huden før sminke, over sminke for å sette make-up, og bruke den gjennom dagen for å freshe opp litt. Duft er veldig viktig for meg, og denne e rmin favroitt fra Mac -så deilig!
Mist fra Mac, kr 199.

Foto Julie Hrncirova

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *